Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu, kterým je The Bulldog Company CZ s.r.o., s místem podnikání 1. Máje 74, 385 01 Vimperk, IČ: 281 334 63, zapsaná v Obchodním rejstříku se zavazuje, že Vaše osobní údaje neposkytne v jakékoli podobě třetí straně. Tato data shromažďujeme za účelem realizace obchodního případu a zkvalitnění našich služeb. Jsou nezbytná pro Vaši identifikaci jako kupujícího, k realizaci a zaúčtování Vaší platby za nakoupené zboží, ke komunikaci s Vámi a také ke správnému dodání zboží.

Vaše osobní údaje budou dle zákona přísně zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a Vámi. Zpracování a nakládání s osobními údaji probíhá v souladu se zákonem 101/2000 Sb. na ochranu osobních dat. V případě registrace nám dáváte automaticky souhlas k tomu, abychom Vaše osobní údaje dle zákona zpracovávali a používali je ke komunikaci s Vámi. Tento souhlas můžete kdykoli písemně ukončit.

Vaše osobní data jsou důvěrná a jako třetí osobě jsou poskytována jen obchodním partnerům jako jsou například banky nebo společnosti vydávající platební karty a to jen v rámci konkrétní platby či jiné finanční operace. Třetím osobám nebo veřejnosti je poskytována pouze souhrnná statistická informace o zákaznicích, návštěvnosti, frekventovanosti nákupů, obratu a podobně. Tato statistika však ale neobsahuje žádnou informaci, která by vedla k identifikaci některého ze zákazníků.

Nejnovější produkty

Mikina s kapucí šedá

979,00 CZK
Mikina s kapucí je považována za Amsterdamskou klasiku ... a je to tak správně, je opět v módě. Je k dispozici ve dvou barvách.

Mikina s kapucí černá

809,00 CZK

Mikina s kapucí je považována za Amsterdamskou klasiku ... a je to tak správně, je opět v módě. Je k dispozici ve dvou barvách.

Kavatza Vak

555,00 CZK

Original The Bulldog Kavatza vak je kožené pouzdro s dřevěným korýtkem a pěchovátkem.

Kavatza Mini Vak

444,00 CZK

Original The Bulldog Kavatza mini je kožený vak s dřevěným korýtkem a pěchovátkem.

Drtička kovová černá 3 části

252,00 CZK

Kovová černá drtička se 3 částmi s gumovým povrchem.

official dealer logo bd